The Voice of Holland op Wordcamp NL

Ook wij houden ons bezig met The Voice of Holland. We komen er als gerespecteerd event niet onder uit om The Voice of Holland tot ons te nemen. We hebben hiervoor Milan van Bruggen bereid gevonden ons zijn talenten te laten horen. Hij zal voor ons de website van The Voice of Holland laten zien, daarbij neemt hij ons mee in het werk dat is verzet voor deze website, want ja het is een WordPress website.

Over Milan

Milan van Bruggen (1982) volgde de opleiding Kunst & Techniek (Enschede) en is sinds 2003 actief als zelfstandig ondernemer. Hij ontwikkelde onder andere de website van FC Twente en verschillende Joomla-gebaseerde websites voor het midden- en kleinbedrijf.

Sinds 2006 is Milan grafisch ontwerper bij full-service internetbureau Clockwork. In de afgelopen 4 jaar werkte hij onder andere voor KPN, Super de Boer, PGGM, Jumbo, Philips, Saxion Hogescholen, Noorderpoort en wehkamp.nl. Voor wehkamp.nl was Milan lead designer en maakte hij eind 2008 het grafisch ontwerp dat nu nog steeds het gezicht vormt voor de grootste online retailer van Nederland.

Toen Milan een aantal jaren geleden WordPress ontdekte was hij op slag verliefd op het CMS, door haar gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige benadering van content management. Het meest recente WordPress project is The voice of Holland.

Naast het ondernemerschap is Milan oprichter en redacteur van Heeftstijl. Het Nederlandse webdesign magazine, waar de focus niet op vluchtig nieuws ligt, maar op relevante artikelen. In zijn vrije tijd houdt Milan zich bezig met affiliate marketing en is hij altijd op zoek naar het idee waarmee hij miljonair zal worden.

Over The voice of Holland

Voor Talpa heeft Clockwork de websites van het succesvolle televisieprogramma The voice of Holland ontworpen en gerealiseerd.

In de presentatie zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Waarom de keuze voor WordPress;
  • Drie websites, één programma;
  • Het ontwerpproces;
  • Plug-ins en maatwerk;
  • Performance optimalisatie;
This entry was posted in Spreker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.