Spreker op Wordcamp: Roy Huiskes

Roy HuiskesWoensdag 15 september mochten bezoekers van de Deventer WordPress Meetup al genieten van een presentatie over Zoekmachine Optimalisatie met WordPress  van Roy Huiskes en van zijn Twentse tongval. Deze presentatie over SEO, zoals hij het zelf noemt, zal hij aanpassen en daarbij nog meer de diepte ingaan bij zijn Wordcamp presentatie.

Over Roy Huiskes

Roy Huiskes (1980) is sinds 2003 werkzaam in de SEO industrie en is zelfstandig SEO en Website Optimalisatie Consultant. Hij helpt mensen met het behalen van hun online doelstellingen. Hij beheert een 20-tal WordPress sites en zet deze in als Zoekmachine optimaal CMS voor klanten.

Roy blogt sinds 2006 op chapter42.com en is de co-host van de State of Search Podcast op webmasterradio.fm. Roy heeft gesproken op verschillende conferenties en panels waaronder SES Amsterdam en A4Uexpo Londen en Amsterdam. Door de verschillende rollen waarin hij de afgelopen jaren heeft gefunctioneerd is hij in staat om zijn kennis van de verschillende aspecten van het Internet te verspreiden en om mensen te helpen bij hun Online marketing uitdagingen en kansen.

This entry was posted in Spreker and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Spreker op Wordcamp: Roy Huiskes

 1. Walther says:

  Ik ga naar niet het wordcamp helaas, maar ik ga wel even kijken op zijn website. Hij heeft daar namelijk ook een weblog zie ik, bedankt voor de bron!

 2. Chapter42.com is zeker een leuke website om achter relevante informatie te komen. Echter als toevoeging:

  over SEO, zoals hij het zelf noemt,
  ==> SEO is gewoon een vakterm voor Search Engine Optimization. Logisch dat hij het dus zo noemt.

  groeten,

  Stijn Driessen