Spreker op wordcamp: Coen Jacobs

Foto van Coen JacobsAfgelopen voorjaar had ik Coen jacobs gevraagd om een sessie over plugin ontwikkeling te verzorgen voor de WP Meetup in Amersfoort. Dit deed hij zo goed dat wij hem gevraagd hebben dit ook te doen tijdens de Wordcamp op 6 november. Gelukkig wilde hij dat. Hieronder meer over Coen:

Over Coen Jacobs

Coen Jacobs is een webontwikkelaar die zich de afgelopen jaren steeds meer op WordPress is gaan richten. Naast zijn studie Informatica is hij nu bijna fulltime werkzaam als allround WordPress ontwikkelaar. Zijn diensten zijn erg divers; van plugins en thema’s tot het ontwikkelen van complete websites. Door met een verscheidenheid aan opdrachtgevers samen te werken is hij in contact gekomen met projecten van grote bedrijven.

Over de Presentatie

Zijn presentatie zal een inleiding zijn op het ontwikkelen van plugins. Voor iedereen die zich wel eens afgevraagd heeft hoe moeilijk – of juist makkelijk – het bouwen van een eigen plugin is, gaat er tijdens deze presentatie een wereld open. Tijdens de WordPress meetup in Amersfoort afgelopen jaar heeft Coen deze presentatie als eens gegeven. Voor WordCamp Nederland 2010 heeft hij de presentatie aangepast en in een nieuw jasje gestoken.

This entry was posted in Spreker. Bookmark the permalink.

One Response to Spreker op wordcamp: Coen Jacobs

  1. Pingback: WP Dimensie interviewt Coen Jacobs