Sponsors

Een overzicht van de sponsoren die WordCampNL 2010 mogelijk maken.

Microsoft werkt de afgelopen jaren veel samen met de WordPress community. Vandaar ook het sponsoren van de internationale Wordcamps. Microsoft maakt een complete web stack van server (Windows Server) tot browser (Internet Explorer 9). Tevens biedt Microsoft dit jaar weer de live stream aan. Voor meer informatie over de Microsoft Web technologien kijk op www.microsoft.nl/web.

Professionele website ontwikkeling in WordPress sites is voor OrangeValley de norm. Zoekmachine marketing (SEO) met WordPress levert daarbij het extra rendement en heeft OrangeValley inmiddels tot de specialisten in high traffic sites gemaakt. Grensverleggende resultaten bereiken is daarbij onze passie. Zeker met onze recente accreditatie door Google als Conversiespecialist. We zijn ook trots op de bijdrage van onze WordPress professionals aan de WordPress Community. Of het nu om een nieuwe plugin gaat, een eenvoudige site of een complex migratietraject. We nemen de uitdaging aan om er een succes van te maken.
Kijk voor meer informatie op onze site www.orangevalley.nl

Adobe revolutionizes how the world engages with ideas and information — anytime, anywhere, and through any medium — and just announced the latest version of Dreamweaver, software that empowers designers and developers to build standards-based websites with confidence. The new version of Dreamweaver allows you to design visually or directly in code, develop pages with content management systems like WordPress, and accurately test browser compatibility thanks to integration with Adobe BrowserLab, a new Adobe CS Live online service. You can try Dreamweaver today at adobe.com/go/dreamweaver.

Merchandise.nl is een one stop leverancier van relatiegeschenken, promotiemiddelen, bedrijfs- en vrijetijdskleding. Dankzij productiefaciliteiten over de hele wereld kun je bij ons terecht voor vrijwel iedere opdracht; van 10 tot 10.000 stuks. Naast een enorm assortiment aan standaardproducten kunnen wij ook custom made relatiegeschenken en op maat geproduceerde kleding verzorgen. Omdat ons assortiment zo breed is hebben we voor diverse productgroepen een separate website gelanceerd; zo kun je ons aanbod in spandoeken en displaymaterialen vinden op Spandoeklatenmaken.nl, hebben we onze kerstpakketten ondergebracht op Promotiemiddelen.com, en ga zo maar door… Overigens allemaal WordPress sites natuurlijk!

Punkmedia is een van de online video pioniers van Nederland. Met ruim 5 jaar honderden video’s op Vimeo, Youtube, Dailymotion en Google Video, met ruim vijf jaar tienduizenden foto’s op Flickr, en bijna 4 jaar op Twitter – kent Punkmedia als early adopter een onconventionele werkwijze. De do-it-yourself-punkmentaliteit en de grote passie voor kwaliteitsfotografie, online video en nieuwe media maken Punkmedia tot uniek leverancier van online content. Nieuwe en digitale media zijn de ultieme punkvorm binnen het medialandschap. Punkmedia verdient zijn geld met portret- en eventfotografie en -videografie. Alle foto’s en video’s staan online, en voor de transparantie: ook de prijslijst. Er wordt dagelijks geblogd op punkmedia.nl

WebPressed is gespecialiseerd in het ontwikkelen met behulp van WordPress. Daar ligt onze passie. Of het nou gaat om een simpele website op basis van een bestaand theme of een compleet custom ontworpen website, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor solide WordPress hosting. Wij werken samen met grafisch ontwerpers en plugin developers. Alle kennis is voorhanden.

NAPNAM Publishing & Consulting levert diensten op het gebied van Technische Communicatie, Website realisatie en WordPress. De websites die door NAPNAM worden geleverd zijn breed toegankelijk, eenvoudig bij te houden en ontworpen vanuit jouw bedrijfsdoelstellingen. Je kunt bij ons terecht voor webdesign, support en WordPress advies en training. Met NAPNAM ben je verzekerd van een betrouwbare partner die kwaliteit en bruikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Naast het maken van websites is NAPNAM ook een specialist in Technische Communicatie. Wij maken gebruiksaanwijzingen, handleidingen, helpsystemen en gebruikers- en onderhoudstrainingen voor computersoftware en complexe technische installaties.

Kom ook in beeld bij WordPress gebruikers, bouwers en ontwerpers

Wil jij ook sponsor worden van WordCampNL kijk dan naar de sponsor mogelijkheden. In 2011 wordt er opnieuw WordCampNL georganiseerd. Nog groter, meer deelnemers, verspreid over 2 dagen. Zorg er nu voor dat jouw bedrijf in beeld komt bij WordPress gebruikers, bouwers, en ontwerpers.